Поціловані сонцем

Якщо серед гурту дітей з’являється веснянкувата, рудоволоса дитина, то завжди вона привертає особливу увагу своєю яскравістю і незвичністю. Про них кажуть: «Поціловані сонцем».

Саме сьогодні, 12 січня, відзначається таке незвичне свято «Поцілунок для рудого». Вважається, що кожен, хто володіє яскравою шевелюрою кольору яскравого полум’я має неординарні здібності. До касти рудоволосих належать такі видатні особи минулого , як філософ та науковець Арістотель, астроном та математик Галілео Галілей, король Великобританії Річард Левине Серце, французький імператор Наполеон Бонапарт, музикант та композитор Антоніо Вівальді, художник Вінсент Ван Гог , а також відомі люди сучасності – американський бізнесмен Білл Гейтс, австралійські акторки Ніколь Кідман та Айла Фішер, бразильська модель Синтія Дікер тощо.

В Європейських країнах на честь рудоволосих людей проводять різноманітні фестивалі , на які з’їжджаються безліч рудоволосих людей . Ну а наша книгозбірня в ці холодні і похмурі дні хоче додати усім відвідувачам трішки позитиву і сонця. Для всіх читайликів пропонуємо добірку книг, головними героями яких є рудоволосі дітлахи.

/Files/images/IMG_20220110_114333_442.jpg

/Files/images/IMG_20220110_141001_908.jpg

/Files/images/IMG_20220110_114739_936.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.