Мандруй Україною разом з книгою

/Files/images/IMG_20200519_153133.jpg

Літо - чудовий час для мандрів та активного відпочинку. Подорожуючи, ми відкриваємо для себе світ, а себе - світові. Звичка пізнавати нове дозволяє нам сприймати життя цілісніше. Тільки вирушивши в подорож, ми можемо побачити на власні очі далекі країни, про які так багато чули чи читали. Та що там далекі країни... Сусіднє місто чи мальовниче село можуть назавжди залишитись для нас тільки назвами, якщо туди не поїдемо.

Книги, які ми підготували для вас, допоможуть скласти власний маршрут мандрівки Україною. Гортаючи сторінки ви дізнаєтесь, що у нашій країні є не тільки власна Швейцарія, але й Атлантида, Стоунхендж, Венеція і навіть Сахара. Окрім знайомих всім місць відпочинку та екскурсій, ви довідаєтесь про багато куточків, які маловідомі, але не менш цікаві та захоплюючі.

Історія України в усі часи була насичена яскравими подіями, про які донедавна свідчать історичні та архітектурні пам'ятки. Про духовні багатства народу можуть повідати стародавні вцілілі церкви, про красу природи - ріки і водоспади, гори і луки. У книгах зібраний матеріал про головні туристичні принади нашої Батьківщини. Мандрівка Україною - це урок розуміння того, звідки ми прийшли.

По-справжньому щасливою людину роблять не речі, а відчуття. Тому побільше подорожуйте, насолоджуйтесь кожним прожитим моментом та колекціонуйте спогади. Адже вони не закінчуються та не мають терміну придатності.

Кiлькiсть переглядiв: 458

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.