Зерна наукових істин

/Files/images/96418865_1153439198331124_225542485198241792_n.jpg

Дорогі читачі! Ви стомилися від дистанційного навчання, адже точні та природничі дисципліни даються вам особливо тяжко? Для максимального засвоєння і усвідомлення навчального матеріалу пропонуємо до вашої уваги серію книг Якова Ісидоровича Перельмана. За задумом автора, вона адресується як найменш підготовленим читачам, так і усім тим, хто проявляє інтерес до точного знання. Ви можете завантажити ці книги з інтернету або взяти у нашій книгозбірні після карантину.

Уже майже ціле століття працями цього великого популяризатора науки зачитуються мілійони людей в усіх куточках світу. Серед них були й такі світочі розуму, як Альберт Енштейн, Пауль Еренфест, Герберт Веллс, Костянтин Ціолковський та Сергій Корольов. Книги Перельмана відкривають школярам романтику наукового пошуку, красу правдивого й безкомпромісного служіння істині, пробуджують дух творчості і винахідництва.

Ви маєте чудову можливість пізнати фізику, математику, алгебру та геометрію, віддалену від класної дошки і щедро розсипану і посипану по всіх просторах Землі та Всесвіту. Книги серіі "Країна Перельманія" містять велику кількість цікавих розповідей, хитромудрих запитань, парадоксів, головоломок, а також дослідів, які ви можете виконати з підручних засобів. Екскурси в історії наукових відкриттів супроводжуються цитуванням класиків науки, учасників та свідків видатних експериментів. Винятковою особливістю книг Я.І. Перельмана є підкреслена увага до найбуденніших речей та явищ, яких читач здебільшого не помічав раніше. А в результаті у нього ніби спадає полуда з очей, і він починає бачити довкілля у всіх його барвах і гармонійних зв'язках.

Ми переконані, що така література принесе вам велику інтелектуальну втіху. Отож читайте з користю!

Кiлькiсть переглядiв: 404

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.